Hyaluron pen of Denmark

​​1 ml. ​

​Pris: Kr. 2500,-

2 ml.

PRIS: KR. 4500,-

​​3 ml.

PRIS: KR. 6000,-

Hyaluron pen of Denmark

Lige nu er indslusning af ikke-permanent filler i læber blevet det helt store samtaleemne blandt kosmetologer i det meste af Europa – specielt Tyskland, samt i USA. Behandlingen er ekstremt hypet og ikke uden grund.

Indslusning af Hyaluron Filler i læber er i flere år foregået med kanyle. Altså en invasiv behandling, da huden penetreres. Og vel at mærke kun lovligt udført af autoriserede læger og sygeplejersker.

Hvordan virker Hyaluron Pen of Denmark?

Med den nye Hyaluron Pen of Denmark, kan dette nu udføres med trykluft uden at penetrere huden. Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer, kosmetikere og andre behandlere med forstand på læbens og hudens anatomi og effekten af hyaluron fillers.

Hyaluron Pen of Denmark har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand til at sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund.

Filler eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis. Faktisk på en mere effektiv måde, end med kanyle. Kanylen placerer en dråbe af filler på mange små steder og skal masseres ud i et større område. Med Hyaluron Pennen spredes filleren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævnt resultat.

Hvor meget filler skal bruges?

Der er stor forskel på, hvor store man ønsker sine læber. 1 ml. filler giver pænt forstørrede naturligt udseende læber. En del ønsker mere fylde og kan så få 1 ml. mere efter 1-2 uger.

Med eller uden Lidocain?

Da behandlingen med Hyaluron Pen stort set er smertefri, kan man anvende filler uden Lidocain bedøvelse.

Hvor lang tid holder en filler?

En filler til læber er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre, som naturligt findes i vores hud og som forsvinder og tid. Der kan være forskel på de forskellige mærkers holdbarhed, men også på kundens hudstruktur og alder.

Derfor kan der ikke gives en eksakt tid eller garanti for holdbarhed. Kun en tommelfingerregel på 4-6 måneder mellem behandlinger, hvis kunden ønsker en konstant synlig læbeform.

Bemærk at en filler holder nøjagtigt lige længe – uanset om den er injiceret med nål eller med Hyaluron Pen.​

Åbningstider​

Mandag - lørdag

​08:00 - 18:00

Søndag

Efter behov

Bookinger kan foregå i tidsrummet fra 10:00-20:00 mandag til lørdag og søndag mellem 12:00 til 18:00. Booking skal ske på forhånd.

Vi byder alle vores gæster hjertelig velkommen.

Vi ser frem til at møde dig!

​Hvem er vi

Bohemian Spa

CVR: 40222545

Kontakt os

Bookin: https://bohemian-spa.onlinebooq.dk/ 

Telefon: 40 80 08 02