SPRAYTAN - NATURLIG BRUN KROP

Med en professionel spraytan hos Copenhagen Spa & Wellness i København bliver du naturlig brun uden at det hverken lugter eller ser kunstigt ud.

Dette er personlig spraytan, dvs. Det er en person, som sprayer væsken på.​ ​Efter kun én behandling med den specielle væske, vil du opnå en farve, som havde du været 14 dage sydpå. 

Væsken vi bruger gør at du får en natulig gylden farve, der ikke trækker orange op. Farven holder i 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. 

Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på. Alle væsker vi anvender er allergivenlige og parabenfri som efterlader huden dejlig blød.​ Forhandler aftale kan også leveres gennem CPH Spa.

Spraytan

​Få det perfekte resultat ved at få en grundig kropspeeling før spraytanning.

Varighed: 15 min

1 person ​pris: KR. 175,-

Kropspeeling

Varighed: 15 min

Pris: Kr. 250,-

​​Gode råd inden spraytan

1. Sådan gør du

For at få det bedste resultat, skal du peele huden dagen inden (eller om morgenen på behandlingsdagen). Det kan enten gøres med en bodyscrub eller handske. Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen - også med håndklædet bagefter.

Du må ikke bruge bodylotion eller olie på dagen, hvor du skal have din spraytan. Prøv så vidt muligt, at undgå antiperspirant deodorant på behandlingsdagen. Tanning væsken du bliver sprayet med, indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og op til 6 timer efter. Du kan se farven med det samme, men du vil først kunne se det endelige resultat af behandlingen, efter du har været i bad.

Du bestemmer selv om du vil bade efter de 6 timer, eller om du venter til dagen efter din behandling med spraytan - resultatet bliver det samme. Skal du ud samme aften, så sig det til os inden behandlingen starter, så skal vi nok sørge for at farven er super flot til samme aften.

Bare husk at have sort tøj på, da farven som bekendt kan smitte lidt af indtil du har badet ;-)​​

2. Selve spraytan behandlingen

​Behandlingen foregår ved, at en person sprayer hele kroppen over med tanning væske. Væsken bliver airbrushet på med professionelt udstyr af behandleren. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder, undertøjet dækker. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask.

​​Behandlingen foregår ved, at en person sprayer hele kroppen over med tanning væske. Væsken bliver airbrushet på med professionelt udstyr af behandleren. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder, undertøjet dækker. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask.

Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning. Tag noget løst mørkt tøj på bagefter din spraytan og hvis du er kvinde, skal du helst undvære bh. Du vil være flot brun, når du forlader forretningen og husk farven skal sidde 6 timer, før du må bade.

Selve spraytan behandlingen tager ca. 15 min og du vil kunne mærke væsken på huden en times tid efter. Det ødelægger ikke farven, at du tager tøj på - kun hvis det er stramtsiddende.

3. Efter behandlingen

I dagene efter din spraytan behandling er det vigtigt at du smører din hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering, og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven.

Man kan dog forlænge den flotte farve ved at bruge en selvbruner spray som kan købes til 199,- kr.

Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en meget lille mængde af samme stof som spraytan væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere. Spray dåsen kan købes i forretningen.​

Åbningstider​

Mandag - lørdag

​08:00 - 18:00

Søndag

Efter behov

Bookinger kan foregå i tidsrummet fra 10:00-20:00 mandag til lørdag og søndag mellem 12:00 til 18:00. Booking skal ske på forhånd.

Vi byder alle vores gæster hjertelig velkommen.

Vi ser frem til at møde dig!

​Hvem er vi

Bohemian Spa

CVR: 40222545

Kontakt os

Bookin: https://bohemian-spa.onlinebooq.dk/ 

Telefon: 40 80 08 02